[./startpagina.html]
[./wat_doen_wij.html]
[./pruductinfo.html]
[./enkelglas.html]
[./figuurglas.html]
[./kruisroeden.html]
[./ventilatieroosters.html]
[./technische_info.html]
[./fotopagina.html]
[./nen3569.html]
[./contactpagina.html]
[./links.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

 Isolatieglas productinformatie
Isopool levert voornamelijk producten van Pilkington.

Pilkington Insulight (standaard isolatieglas)
U-waarde:     2,8 W/m²K (bij spouw 15 mm
Komonr.:       K7105/04

Pilkington Insulight Therm S3A
U-waarde:     1,1 W/m²K (bij spouw 15 mm)
Komonr.:       K7108/10


Isolatieglas kan standaard uitgevoerd worden met spouwbreedtes van 6, 9, 12 of 15 mm.

Isolerend dubbelglas is zo vanzelfsprekend dat het algemeen wordt toegepast in zowel nieuwbouw als in de bestaande bouw. De voordelen zijn bekend: isolerend dubbelglas houdt de warmte binnen en de kou buiten, verlaagt zodoende het energieverbruik en verhoogt het comfort.

Kleurbeleving
Door de vernieuwde coating van Pilkington Insulight Therm S3A is er slechts een zeer klein verschil in kleurwaarneming ten opzichte van blank isolerend dubbelglas.

Condens
Als gevolg van de hoge oppervlaktetemperatuur van de binnenruit is de kans op condensvorming aan de kamerzijde minimaal. In zeer vochtige ruimten kan, afhankelijk van de binnen- en buitentemperatuur en de vochtigheidsgraad, in uitzonderlijke gevallen tijdelijk enige condens optreden. Omdat er weinig warmteverlies door HR++ beglazing plaatsvindt, wordt de temperatuur van het buitenblad slechts in geringe mate beïnvloed door de verwarmde binnenomgeving. Daardoor kan de temperatuur van het buitenblad in bepaalde situaties tot onder het dauwpunt dalen en neemt de kans op condensatie aan de buitenzijde toe. Dit is hetzelfde verschijnsel dat zich bij autoruiten voordoet en vormt in feite het bewijs van de goede isolerende werking van het glas. De condensatie doet zich hoofdzakelijk in de nacht en vroege ochtend voor en verdwijnt wanneer de buitenzijde van de beglazing weer op een wat hogere temperatuur komt.

Garantie
De isolerende beglazing wordt gegarandeerd voor een periode van 10 jaar. Dit betekent, dat zich onder normale gebruiksomstandigheden geen vermindering van doorzicht, ten gevolge van condensatie of aanslag van stof op de binnenzijde, d.w.z. tussen de bladen van de geleverde eenheden, zal voordoen.
De garantie vervalt, wanneer het glas niet geplaatst is overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant. De garantie verplicht de fabrikant alléén tot het gratis herleveren van een nieuwe eenheid op het adres van de oorspronkelijke levering.

De volledige garantiebepalingen sturen wij u op verzoek toe.